office@sylvia-petz.com
Tel. +43 1 905 34 38">
sylvia petz * Agentur für organisierten Genuss - In the service of good press - Our press releases. Thank you for your reporting.
1060 WIEN
.
GUMPENDORFERSTRASSE 16/8
|
office@sylvia-petz.at
|
+43 1 905 34 38
HOME
home
AGENCY
agency
team
network
core values
ecolabel
SERVICES
public relations
positioning
preparation for trade fairs
(green) events
generational handovers
wine & sustainability
CLIENTS
References
COLUMN
PRESS
In the service of good press
Hans Tschida named Sweet Winemaker of the Year for the 11th time
Das Jubiläumswaldbier ist da!
Podere Salicutti celebrates 10 years and the 1st respekt-certified wine in the vineyard
The Reckendorfer winery gets off to a completely new start
Gut Hardegg bittet wieder zum Big Farmland Bird Count
The Porto Protocol Foundation presents: Unpacking Wine Guide
Ebner-Ebenauers launch new vintage Zero Dosages
Weinversteigerung zugunsten des Integrationshauses 2024
Weingut Esterházy: repositioning complete!
Das Waldbier 2024 ganz im Zeichen des Schluchtwaldes
Embrizzo: novel food companion from Weingut Graf Hardegg. Alcohol-free & dry!
New ‘kein & low’ trade with exclusively non-alcoholic food accompaniments.
Hans Tschida is Sweet Winemaker of the Year for the 10th time
Rethinking Burgenland
Review of the VieVinum highlight ‘Wine on Top’
This was ‘100 years of biodynamics’ at the VieVinum 2024
Gut Hardegg bittet zur Vogelzählung 2024
Weingut Moric: historical top ratings
Ebner-Ebenauer‘s new Zero Dosage L'Autrichienne
Weingut Graf Hardegg: bester Sekt Österreichs & Weinviertel DAC
Gut Hardeggs Vogelhäuschen preisgekrönt
Weinversteigerung zugunsten des Integrationshauses 2023
Das Waldbier 2023 im Zeichen des Ausseer Mischwalds
Ten years of the Austrian Ecolabel for the organised enjoyment
Hans Tschida Sweet Winemaker of the Year for the 9th time
Sommerfrische im Waldviertel
Wine bottles: Reusable instead of recycled
EisPassage - österliches Pop-up in Salzburg
Goldenes Ehrenzeichen Niederösterreichs für Maximilian Hardegg
Four new members for respekt-BIODYN
Online-Vogelschulung von Gut Hardegg
Große Vogelzählung 2023 | Gut Hardegg
Fred Loimer's Great Sparkling Wine Successes 2022
"V" Brut Nature. Hardegg's new great sparkling wine.
Der neue Friedenspreis »ANDREUS PEACE AWARD«
Weinversteigerung zugunsten des Integrationshauses 2022
Das Waldbier 2022 »Edition Wachauer Auwald«
RESPIC: Weinviertler Handwerk aus Röschitz
Tschida again and again!
Hinks neue Quiches
Am Start: Onlineshop für Gute Sachen
This was "A Message in a Biodynamic Bottle"
1000 Kochbücher und genussvolle Plaudereien
Everything New in the Himmelreich (Kingdom of Heaven)!
Demeter & respekt-BIODYN at the VieVinum wine fair
Groszer Wein new on the start
Spontane Mehl-Spendenaktion durch Weinviertler Güter
Gut Hardegg bittet zur Vogelzählung 2022
respekt-BIODYN continues to grow
Trotz hoher Biodiversität Kappung der Agrar-Förderungen für Gut Hardegg
Anton Bauers Weintaufe & Spendenaufruf
Hinks »Alles Kalb«-Leberpasteten
Weinversteigerung zugunsten Integrationshaus 2021
Gold shower for Hans Tschida at the AWC Vienna 2021
Das Waldbier 2021 »Edition Tiroler Bergwald«
Fred Loimer's new Grosse Reserve
Waldbier-Ernte 2021
Gut Hardegg: Die Rückkehr der Turteltaube
Hinks Corned Collection
Hans Tschida is IWC Sweet Winemaker of the Year
Foradori becomes a respekt member
Together! Demeter & respekt-BIODYN
Ferrari Natural Gelato entgegen Pressebericht nicht von Schließung betroffen
Weingut Anton Bauer With Top Ranking in the Wine Enthusiast
Gut Hardegg bittet zur Vogelzählung
respekt-BIODYN is growing
Weingut Moric Topbewertungen in den USA
Am Start: Rosa & Blau Food
Weinversteigerung 2020 zugunsten Integrationshaus
Sattlerhof among the "Top 100 Wineries"
Das neue Corned Beef von Hink
Das Waldbier Edition Eiche 2020 ist da!
Artur Toifl über-nimmt Weingut Thiery-Weber
Neuorientierung | Agentur Sylvia Petz
Ebner-Ebenauer | Pressebilder/Press photos
sylvia petz | Pressebilder/press photos
NEWSLETTER
newsletter
CONTACT
Contact
HOME
home
AGENCY
agency
team
network
core values
ecolabel
SERVICES
public relations
positioning
preparation for trade fairs
(green) events
generational handovers
wine & sustainability
CLIENTS
References
COLUMN
PRESS
In the service of good press
Hans Tschida named Sweet Winemaker of the Year for the 11th time
Das Jubiläumswaldbier ist da!
Podere Salicutti celebrates 10 years and the 1st respekt-certified wine in the vineyard
The Reckendorfer winery gets off to a completely new start
Gut Hardegg bittet wieder zum Big Farmland Bird Count
The Porto Protocol Foundation presents: Unpacking Wine Guide
Ebner-Ebenauers launch new vintage Zero Dosages
Weinversteigerung zugunsten des Integrationshauses 2024
Weingut Esterházy: repositioning complete!
Das Waldbier 2024 ganz im Zeichen des Schluchtwaldes
Embrizzo: novel food companion from Weingut Graf Hardegg. Alcohol-free & dry!
New ‘kein & low’ trade with exclusively non-alcoholic food accompaniments.
Hans Tschida is Sweet Winemaker of the Year for the 10th time
Rethinking Burgenland
Review of the VieVinum highlight ‘Wine on Top’
This was ‘100 years of biodynamics’ at the VieVinum 2024
Gut Hardegg bittet zur Vogelzählung 2024
Weingut Moric: historical top ratings
Ebner-Ebenauer‘s new Zero Dosage L'Autrichienne
Weingut Graf Hardegg: bester Sekt Österreichs & Weinviertel DAC
Gut Hardeggs Vogelhäuschen preisgekrönt
Weinversteigerung zugunsten des Integrationshauses 2023
Das Waldbier 2023 im Zeichen des Ausseer Mischwalds
Ten years of the Austrian Ecolabel for the organised enjoyment
Hans Tschida Sweet Winemaker of the Year for the 9th time
Sommerfrische im Waldviertel
Wine bottles: Reusable instead of recycled
EisPassage - österliches Pop-up in Salzburg
Goldenes Ehrenzeichen Niederösterreichs für Maximilian Hardegg
Four new members for respekt-BIODYN
Online-Vogelschulung von Gut Hardegg
Große Vogelzählung 2023 | Gut Hardegg
Fred Loimer's Great Sparkling Wine Successes 2022
"V" Brut Nature. Hardegg's new great sparkling wine.
Der neue Friedenspreis »ANDREUS PEACE AWARD«
Weinversteigerung zugunsten des Integrationshauses 2022
Das Waldbier 2022 »Edition Wachauer Auwald«
RESPIC: Weinviertler Handwerk aus Röschitz
Tschida again and again!
Hinks neue Quiches
Am Start: Onlineshop für Gute Sachen
This was "A Message in a Biodynamic Bottle"
1000 Kochbücher und genussvolle Plaudereien
Everything New in the Himmelreich (Kingdom of Heaven)!
Demeter & respekt-BIODYN at the VieVinum wine fair
Groszer Wein new on the start
Spontane Mehl-Spendenaktion durch Weinviertler Güter
Gut Hardegg bittet zur Vogelzählung 2022
respekt-BIODYN continues to grow
Trotz hoher Biodiversität Kappung der Agrar-Förderungen für Gut Hardegg
Anton Bauers Weintaufe & Spendenaufruf
Hinks »Alles Kalb«-Leberpasteten
Weinversteigerung zugunsten Integrationshaus 2021
Gold shower for Hans Tschida at the AWC Vienna 2021
Das Waldbier 2021 »Edition Tiroler Bergwald«
Fred Loimer's new Grosse Reserve
Waldbier-Ernte 2021
Gut Hardegg: Die Rückkehr der Turteltaube
Hinks Corned Collection
Hans Tschida is IWC Sweet Winemaker of the Year
Foradori becomes a respekt member
Together! Demeter & respekt-BIODYN
Ferrari Natural Gelato entgegen Pressebericht nicht von Schließung betroffen
Weingut Anton Bauer With Top Ranking in the Wine Enthusiast
Gut Hardegg bittet zur Vogelzählung
respekt-BIODYN is growing
Weingut Moric Topbewertungen in den USA
Am Start: Rosa & Blau Food
Weinversteigerung 2020 zugunsten Integrationshaus
Sattlerhof among the "Top 100 Wineries"
Das neue Corned Beef von Hink
Das Waldbier Edition Eiche 2020 ist da!
Artur Toifl über-nimmt Weingut Thiery-Weber
Neuorientierung | Agentur Sylvia Petz
Ebner-Ebenauer | Pressebilder/Press photos
sylvia petz | Pressebilder/press photos
NEWSLETTER
newsletter
CONTACT
Contact
In the service of good press
Our press releases. Thank you for your reporting.
Please direct your enquires to Sylvia Petz
Email
office@sylvia-petz.com
Tel. +43 1 905 34 38
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
PHOTOGRAPHS
10.09.2025:
Hans Tschida named Sweet Winemaker of the Year for the 11th time
04.09.2025:
Das Jubiläumswaldbier ist da!
03.07.2025:
Podere Salicutti celebrates 10 years and the 1st respekt-certified wine in the vineyard
18.03.2025:
The Reckendorfer winery gets off to a completely new start
09.01.2025:
Gut Hardegg bittet wieder zum Big Farmland Bird Count
zurück
Imprint
Newsletter
Privacy
This website utilizes cookies, because they are necessary for unrestricted use.
Accept
Decline
Privacy